måndag 17 mars 2008

Are we demented or am I disturbed?

Idag började man dagen vid 5 med att duscha, klä sig, o sedan gå till bussen. Där mötte man sedan Blondie, vilket alltid är trevligt. När vi lite senare (en timme eller så) stod o väntade på att Engelska CAE skulle börja såg vi ut genom fönstret o såg med förfärad min att det snöade! Hjälp! Det är mars! Det var värsta BERNARD ute! Den riktiga o ursprungliga Bernard faktiskt ! Kanske typ två månader sent, men visst, för all del. Här kommer vår filosofi om att leva i förnekelse till väldigt stor nytta.

Vi medverkade på vår lektion, något disträ men läraren var ju knappt där. Det var med andra ord det perfekta tillfället att diskutera helgen ^^, Vi kom fram till att det var en trevlig helg med många små fina inslag. Bör dock inte överanalyseras eller tänkas på för mycket. Det visade sig för min del vara väldigt svårt. Har svårt att förstå varför ? :P Var bara en bra helg antar jag ^^,

Vi försökte oss på att stalka Rosa o Timmy efter första lektionen. Gick dock inte så bra, eftersom att Timmy inte var på plats o Rosa försvann strax efter vi kommit. Vi slog oss ner på bänkarna o fick snart sällskap av Esset o Simon (inte den vanliga... får komma på något bra nic till han :P). Det var riktigt trevlig. Sedan började vår mattelektion som vi faktiskt också gick på :O Inte för att det blev mycket matte gjort, men vi satt där o gjorde iaf några tal.

Sen skulle vi äta. Vi mötte upp Olja o Bönan vid skåpen o drog mot Törn. Hade dock hoppats på att Qunus Bra skulle dyka upp osså. Men det visade sig att denne hade skippat skolan pga krångel med busskortet. Efter att ha blivit dumpade av Olja satte vi andra oss i biblioteket o pluggade religion/svenska :O Efter en timme eller två dök Olja återigen upp. Där satt vi allihop, o vid 16-tiden ungefär så stack vi mot McDonald's för att käka lite grann. På vägen fann vi Rosa o Niklas på väg mot samma destination. Nu fick vi äntligen veta varför vårt stalkande tidigare på dagen hade avfärdats. De ville helt enkelt stalka oss! Vi mötte även upp med Räkan här. Vi åt o roade oss o vid halv fem tog Blondie o jag 2:an mot Kungsplan för att sedan ta tåget hemmåt.

På tåget hem konstaterade vi att Bernard hade återvänt.. :( inte snö!! Det är supermysigt i december o kanske lite i januari också. Men that's it!

Nu sitter man hemma ändå. Allt verkar ha gått tillbaka lite till det vanliga. Eller tja, inte allt. Min mamma beter sig fortfarande ytterst wierd o vill knappt äta än mindre laga mat. Men hon har iaf jobbat lite hemma i renoveringen idag. Det är ett gott tecken, tror jag.

I'd send my thoughts off to a foreign destination, so they may have a chance of finding a place where they're far more suited than here.


Bildspel med många av bilderna från mitt besök i Oslo. Kolla gärna in ^^,

xoxo

Inga kommentarer: