söndag 2 mars 2008

Fur ägde, stort o smått

Jaaaa.... vart ska man börja med gårdagen. Det var en förjävla sweet kväll i alla fall. Vi tar det väl från början...

Jag var som väntat försenad att hämta Qunus i Karlskrona, ca en halvtimme eller så. Men han är förstående. Efter att ha lokaliserat honom smiter vi mot Fur, runt Rödeby för att hämta Fluffet. Därefter var det raka vägen mot Fur. Och lite till skulle det visa sig. Qunus, som visste var Bönan bodde o skulle därför visa vägen somnade o vi körde för långt. Inte alltför långt, men tillräckligt. Vi hittade tillslut igenom alla träd o stenar o fann Residence á la Bönan. Fem minuter i åtta kom vi dit, så Melodifestivalen skulle precis börja. Toppen!

Vi slog oss ner o började uppvärmningen innan festen. Som ni säkert inte missat så vann Perrelli o Bengtzing. Två bra låtar tycker jag personligen. Efteråt började festen med buller o brak. Där var Qunus Bra och Dålig, Simon, Räkan, Fluffet, Nicke, Bönan, Alle, Pontus, Henke, Calle, Sophie, Rebecka, Johanna (?) o Johan. Jag tror det var alla. Och så jag då :P Folk dansade till musiken, gick upp på rummet o myste, snackade o skojjade precis så som det bör göras på en fest. Bönans kjol åkte ner ett antal gånger under kvällen, vilket kanske egentligen inte var särskilt förvånande. Qunus Bra var absolut kvällens attraktion, det tror jag alla höll med om. Han flög runt som en yr boll o lekte med allihop. Han hittade på många uppsåt, bla åt han en del av en banan med skal, skrev Kåtisroinen med min rosa markeringspenna på sin arm, spydde ner lite grann på toan, satte på Simon, dansade tryckare/strippade med/för Nicke o Simon, rökte (!), låg på yttertrappan o såg allmänt nöjd ut när han däckade i soffan på övervåningen. Själv dansade jag runt en hel del, blev buren även denna gång, inte lika mycket men ändå, fick en hel del kramar o gos, blev kittlad, tafsad på och även raggad på. De senare två av en viss Dålig Qunus. Inte särskilt trevligt. Men man får väl leva vidare. Det var skojj dock, mycket roligt. Blev lite besviken på Qunus Bra o Nicke att de rökte, me no like.

Sen mådde jag faktiskt lite dåligt när Qunus Bra varit inne på toa lite länge. Jag är sån fruktansvärd mamma! Gud, så jag stör mig på det. Men jag bryr mig bara. Jag blev lite svimfärdig när han väl öppnade. Inte för att han skulle/hade kräkts, mer pga att stressen av att något hade hänt släppte. Då blev jag så arg på mig själv att jag gick upp på Bönans rum o vilade till mig lite. Då blev jag lite mindre skakis i händerna. Efter någon stund kom Nicke o Simon o hälsade på. Det var trevligt. Vi fick prata lite minnen ensamma en stund innan vi blev attackerade av massa folk. Det var mysigt. Sen skulle vi (Simon, Nicke, Qunus Bra o jag) sticka o äta strax innan halv tre. Då fick jag sitta en stund med Qunus Bra o prata lite med han när han hade däckat på soffan. Inget mig emot, han var mycket gullig. Snäll o lugn. En trevlig omväxling för kvällen. Att han var lugn alltså :P Vi tog med oss en påse i fall Qunus skulle få för sig att må illa under turen hem. Vi lyckades ta oss ut i bilen o hade knappt tagit oss ut på stora vägen mot Karlskrona innan han somnade. Körde lite snabbt på vägen ner, mest för hans skull. Lite väl snabbt kanske :S Inte likt mig. Men vi ska inte nämna några hastigheter. Vi kom till Karlskrona snabbt i alla fall, och när vi kom till Michaels, där vi skulle äta, var det fullt med folk. Totalt fullproppat. Överallt, inte bara inne utan utanför och på Ronnebygatan o överallt. Såg osså Hassan när vi stod i kön. Han hade inte så mycket att säga, men det var ändå fint att se honom. Vi fick vår mat, (jag beställde ingen utan snyltade på de andra) , och skulle åka till någon hemlig destination, vilken jag snabbt listade ut var Bryggareberget. Där var det riktigt nice att sitta i bilen o titta på stjärnorna o lamporna. Gick även ut en liten stund o kollade på det "live" så att säga. Nicke var osså med o kollade "live". Tillbaka i bilen kom vi fram till att det hade varit nice med en säng just nu, så vi crashade allihop hos min far, som lyckligtvis inte var hemma. Vi snodde därför hans säng o knölade ner oss allihop däri. Nu var klockan runt halv sex.

Vi somnade o vaknade igen vid åtta-tiden då Simon skulle sticka till sin buss. Alla utom Qunus Bra då förstås, som sov så jävla bra :) Han vaknade inte förrän typ tio, halv elva. Tills dess låg Nicke o jag o pratade om lite allt möjligt. Det är ganska skönt att kunna göra det ibland. När Qunus vaknade blev diskussionerna mindre seriösa o började driva över till sex o hur de skulle våldta mig :S :P Detta pågick även när min mor ringde. Ajaj, inte shysst, killar. Sen somnade vi igen. Eller jag i alla fall. Det går inte att låta bli när folk kliar så skönt. Det slutade med att de två höll fast mig när jag var tvungen att köra hem, så jag blev typ en timme försen hem. Inte heller shysst, killar. Men det var mysigt, det går inte att förneka.

Nu har jag lyckats ta mig hem, och är ovanligt seg. Kanske inte så konstigt när man sover i två timmar. Måste sluta med sånt larv. Det är viktigt att få lite sömn. Eller mycket sömn rättare sagt. Ikväll blir det sängdags tidigt. Innan dess måste jag plugga för provet imorgon. Det kommer att bli tufft. Det är svårt att plugga på.

Vi får se hur allt slutar. Svårt att veta, svårt att inte bry sig. Svårt att försöka ta det som det kommer. . .

xoxo

Måste bara få citera Björn Gustafsson:
Om man spärrar upp ögonen, och tittar bak, med huvudet ut,
då ser man galen ut.
Det har egentligen inte här att höra, det är bara en sak man kan göra.

Inga kommentarer: