lördag 29 november 2008

DreamHack Winter -08 [pt 3]

Idag blev det en sen uppdatering av DH-eventet. Har inte suttit vid datorn så mycket idag heller. Gick och la oss vid nästan fem inatt så det blev att vi sov desto längre. Emil, en av killarna som åkte med oss hade bokat två hotellrum på sina poäng som han samlat ihop så han erbjöd Nicke o mig ett av dom. Det var riktigt nice. Riktigt lyxigt, med egna morgonrockar, fåtöljer och platt-TV. Och en STOR, MJUK säng i ett TYST rum. Fett nice.

Så vi vaknade vid halv elva tiden, drog oss lite o åkte därifrån vid tolv. när vi kom tillbaka hit så åt vi lite frukost o sen spelade vi en stund. Runt sex gick vi till badhuset här i Jönköping och var på Relax-badet i två timmar. Sååå nice. Varma poolar, bubbelpoolar, bastu, ångbastu.. Skönt..

När vi kom tillbaka var vi utvilade och fina så vi hade mycket energi att spela. Saknades bara lite mat. Så vi beställde hemkörningspizza hit till Elmia. :D Mums..

Nu är det snart dags att gå och lägga sig tyvärr. Vi ska trots allt upp ganska tidigt imorgon. Fast jag har funderat på om man ska köra en no-sleeper. Sova i bilen istället. Problemet med det är bara risken för att man blir tjurig imorgon om man inte får sova så mkt. Usch, jag orkar inte ens tänka .. Kanske lägligt att sova i alla fall....?

xoxo

Inga kommentarer: