söndag 15 februari 2009

In love!

Japp, så är det. Bara att konstatera. Lika mycket som för snart ett år sedan. Hoppas att det alltid kommer vara så.. <3

Igår var det som sagt alla hjärtans dag. Det blev en bra dag. Förvisso så vaknade jag med en lite lagom bakfylla såklart, fredagen hade ju varit fullt ös, medvetslös! Skitkul.
I alla fall, vi lånade min fars bil och for upp till Växjö, Nicke och jag. Vi åkte via Holmsjö så att vi kunde hälsa på hans föräldrar på vägen. Vi kom upp ungefär klockan halv sju, och efter att vi hade hämtat biljetterna till bion så gick vi en runda för att försöka hitta en restaurang med lite god mat. Vi valde en som hette La Gondola, någon slags blandning av kina och "vanlig" restaurang. Jag åt en plankstek som var supergod! Och Nicke valde en pepparstek som också var väldigt god. Och eftersom det var Alla hjärtans dag så blev vi bjudna på två små geléhjärtan när de såg att vi var tillsammans. Gulligt!

När klockan närmade sig nio så gick vi mot biografen och köpte oss en Kärleksmeny, vilket innebar två stora läsk och en stor popcorn. Sen gick vi in och satte oss på våra platser. Och jag är verkligen avundsjuk på Växjös filmpalats. De har läskhållare! Så supersmart. Slipper man oroa sig att man ska välta läsken varenda gång man rör på fötterna.
Avundsjuk!

Filmen var bra, vi kollade på Valkyria. En verklighetsbaserad film om en kupp mot Hitler. Verkligen intressant! Den var ungefär två timmar lång och vi var hemma ungefär klockan två inatt.

Så vi tog lite sovmorgon idag. Vaknade runt halv elva, det var skönt. Och så bara låg vi o drog. Det var nice. Vill ha mer dragning!

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha nice.:) * håller tummarna för er * .. "dragninar" ? kinkz..