torsdag 1 januari 2009

2009

Nu är det 2009.

2008 var ett väldigt mystiskt år. Det hände massor med saker, i mitt liv alltså. En helomvändning faktiskt. Och jag tycker nog att jag har hållit mitt nyårslöfte att bli mer social o ta tag i mitt privatliv lite.

För ett år sedan så vaknade jag i en annan killes säng. För ett år sedan insåg jag att denna killen inte var den jag blivit kär i, att något ändrats, o att något måste göras.

För 11 månader sedan tog mitt acc på WoW slut. Och det var inte det ända som var slut.

För 10 månader sedan hade antalet kompisar mångdubblats och jag stortrivdes. En av dessa kompisar skulle visa sig vara lite mer speciell.

För 9 månader sedan satt jag som stöd i min väns rättegång. Samma månad blev min kompis mer än en kompis.

För 8 månader sedan började skolan avrundas, sista proven, Nationella Proven, togs. Studentmössorna anlände.

För 7 månader sedan hade vi knappt någon skola alls, ändå spenderades mycket av min tid där, med mina vänner.

För 6 månader sedan tog jag studenten, tillsammans med många av mina vänner. Efter studentvecken tog vi två bilar och drog upp till norra Öland för att ha en veckas semester i världens mysigaste stuga. Bästa veckan på hela sommaren.

För 5 månader sedan började jag jobba på Tidningsbärarna, mitt värsta jobb hittills. Okej med pengar, men världens slit.

För 4 månader sedan började arbetet närma sig sitt slut och jag fick äntligen sova en hel natt igen. Jag åkte upp till Holmsjö för en veckas semester. Sedan åkte jag till Ullared med familjen Andersson och shoppade för min nya lön. Jag kunde också festa första gången på väldigt länge.

För 3 månader sedan blev jag sambo med min pojkvän sedan fem månader (då).

För 2 månader sedan började mörkret falla och vår lägenhet började kännas riktigt som hemma.

För 1 månad sedan blev jag kontaktad av Cherry Casino som ville att jag skulle komma och jobba för dem. Jag blev överlycklig och började utbildningen dagen efter. Jag och några vänner åkte upp till Jönköping och spenderade fyra dagar i Elmia på DreamHack Winter 2008. Den första snön hade synts till och jul började närma sig.

Idag bor jag med min sambo i en tvåa på 60 kvm på Trossö i Karlskrona. Vi stormtrivs och har aldrig varit lyckligare. Vi har precis firat nyår tillsammans och väntar oss ett gott nytt år tillsammans. Vi har många vänner som vi träffar ofta och gärna. 2009 kommer bli ett prövande år, men jag tror att vi klarar det med glans. 2009 innebär lumpen för Niklas och skola/jobb för mig.

Jag är övertygad om att det kommer att bli ett gott nytt år, jag har ju allt jag någonsin önskat.

Inga kommentarer: