torsdag 14 januari 2010

14/1 -10


Varje dag händer något nytt. Idag är städerskan här, precis som alla andra onsdagar. Det behövs verkligen kan jag säga! Jag förstår verkligen inte varför de har skorna på inomhus! Det är jättekonstigt, känns som att man alltid är på väg någonstans liksom. Men jag har mina inneskor som jag använder istället, känns lite bättre i alla fall. Man vill ändå inte gå i bara strumporna liksom, det blir ganska smutsigt ju.

Ikväll ska barnen på skolkonsert med mamman så då jag får i princip hela dagen fri för mig själv, det är bara två timmar i eftermiddag när barnen kommer hem från skolan. Så eftersom jag har kvällen fri så tror jag att jag ska gå till den lokala biografen. Den är tydligen en av de äldsta lanmärkena i hela landet, ganska kul. Har ingen aning vad filmen handlar om, men det spelar inte så stor roll faktiskt. Bara jag kommer ut och gör någonting.

En av grannarna jobbar eller äger (minns inte riktigt) ett av gymmen här i närheten och tydligen kunde hon fixa en gymkort nästintill gratis, och det är ju underbart! Jag skulle verkligen behöva röra lite på mig, dags att börja träna inför beach -10 kanske? Behöver ha en sysselsättning nu under dagarna.

Inga kommentarer: